Monday, December 7, 2009

Vegan lunch box

Bine, bine - imi spun prietenii - am inteles: acasa gatesti, cand iesi in oras iti alegi restaurante vegan friendly, dar la birou? Ce poti sa-ti comanzi de mancare la pranz? Doar salata?

Am o rezolvare simpla, pe langa clasicele salate: garniturile :) De aproape oriunde comanda colegii mei de mancare (de exemplu, de la BunBun) pot comanda si eu, doar ca aleg de obicei din meniul de garnituri: orez, legume la gratar, cartofi aromati la cuptor, spanac sote... Daca am noroc (si, uite, acum ca e post chiar am!) gasesc preparate vegane si in restul meniului: ciuperci umplute, zacusca, ghiveci de legume, fasole verde, supe de legume delicioase...
Totusi firma mea de catering preferata, pe care o recomand cu mare caldura este Finesse. Imi place totul aici - de la concept ("daca iti pasa ce mananci"), la ingrediente (folosesc pe cat posibil legume si fructe din serele proprii sau eco) si pana la retete (azi, de exemplu, tocmai am comandat tagliatele bio integrale cu broccoli, ciuperci, ulei extravirgin de masline si condimente).

Despre misiunea lor, ce sa mai vorbesc, este intocmai ca a mea: "Vrem să demonstrăm că mancarea sanatoasa poate fi şi foarte gustoasă!" :)

Pofta buna!

3 comments:

G. said...

A! Inca ceva: cel putin in zona Piata Romana, Finesse livreaza si foarte rapid!

ana said...

finesse sunt minunati, eu ii ador. recomand si salatele non-vegane, in special cea cu branza de capra din lapte nefiert :)

totusi ar fi fost util sa mai varieze meniul, dupa un an eu m-am plictisit, nu mai sunt vip client si acum aplic cu succes metoda "pachetelul de acasa" :))

G. said...

Bine-ai venit, Ana :)