Carturesti gazduieste maine seara o dezbatere pe problema slow food - fast food, "pornind de la exemple din piaţa şi publicitatea produselor alimentare din ţara noastră. Discuţia va începe prin repertorierea clipurilor şi afişelor publicitare care marketizează tradiţiile culinare, precum şi pe observaţii directe de la Târgul Ţăranului din Bucureşti, continuînd cu restaurante cu specific tradiţional şi mergînd până în supermaketuri.
Invitaţii acestei ediţii vor fi: Vintilă Mihăilescu, director al Muzeului Ţăranului Român şi profesor la SNSPA, Violeta Dincă, proprietara restaurantului Violeta’s Vintage Kitchen, şi autoarea meniului slow-food al restaurantului, Florin Dumitrescu, freelancer în publicitate şi colaborator al revistelor Dilema Veche şi IQads, Emil Florescu invitat permanent al Târgului Ţăranului, producator de ţuică din Judeţul Argeş..."
Eu as trece...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment