Wednesday, December 9, 2009

Cum sa faci sport cu antrenorul personal al Madonnei sau al lui Gwyneth

Dintre toate metodele de fitness pe care le-am vazut sau despre care am auzit, de departe cea mai tare pare sa fie cea a lui Tracy Anderson - o micuta femeie de 1.50 m si 43 de kg care se ocupa de trupurile unora dintre cele mai mari vedete ale lumii: Gwyneth Paltrow & Madonna.

Am citit prima data despre Tracy anul asta, intr-un articol din Harper's Bazaar pe care il puteti vedea aici. Mi-a atras privirea modul in care arata - supla, fina, ca o balerina, foarte tonifiata, dar deloc "bulky", deloc masculina asa cum se intampla cel mai adesea cu femeile care fac foarte mult sport. Imi plac foarte mult povestea ei, modul in care si-a dezvoltat metoda (bazata pe trezirea muschilor auxiliari), si cel mai mult promisiunea ei: anume ca m-ar putea face si pe mine sa arat la fel ca ea, tini tiny, cu muschi micuti, dar fermi.

Puteti citi totul despre Tracy direct de la ea aici, ii puteti downloada programele speciale aici (sunt pe format compatibil cu iPod-ul, asa ca le puteti lua cu voi oriunde), sau puteti exersa free of charge dand click aici.


Eu mi-am cumparat chiar si 2 din cele 3 DVD-uri ale ei, respectiv Dance Cardio si Mat Workout, dar nu vi-l recomand decat pe ultimul (pentru primul parerea mea e ca trebuie sa ai ceva background de dansator, altfel programul e foarte greu de invatat).

Spor la sport!

7 comments:

ana said...

i love this blog so far :D

tracy anderson arata senzational, dar ma intreb cum o antreneaza pe madonna, adica in mod clar muschii madonnei sunt lucrati pe alta metoda :))

personal sunt mare fan jillian michaels, care mi se pare the no-bullshit-just-results type. am o gramada de dvd-uri jillian si intr-adevar she delivers... cu conditia sa te tii de ele, la asta mai lucram :))

G. said...

Salut, Ana! Sorry de raspunsul intarziat (am fost plecata si n-am avut acces la calculator).
Referitor la ce ziceai, uite, de Jillian nu stiam, dar o sa o caut pe net. Multam de pont!
In ce-o priveste pe Tracy ca trainer a Madonnei... ea inteleg ca n-o antreneaza pe diva de foarte mult timp si tocmai aceasta misiune si-a setat: sa o faca pe Madonna din nou mai feminina, mai putin barbatoasa. Cica i-a dat acesteia interzis la orice alt sport (alergare, yoga si ce mai facea Madonna), pentru ca ele ar fi facut-o asa de musculoasa...
Eu lucrez des dupa DVD-urile lui Tracy acasa si sa stii ca intr-adevar metoda ei pare diferita si eficienta.

andreea said...

Buna G girl, eu sunt andreea. Spuneai ca lucrezi dupa DVD-urile lui Tracy. E chiar super! Am inceput si eu cu Mat Workout, dar nu am putut gasi DVD-ul Dance Aerobic :(
Mi-ar placea foarte mult sa fac rost de el. Stii cumva cum as putea sa il iau din tara? Fiindca mi se pare prea scump daca il comand din America. Sper sa imi poti raspunde.

andreea said...
This comment has been removed by the author.
G. said...

Buna, Andreea! Eu am Dance Aerobic-ul, cumparat de pe Amazon. Ideea e ca nu-i din pacate prea ok - decat pentru cine e dansatoare profesionista...
Miscarile sunt mult prea complicate, oricat de mult m-am straduit (e dans modern adevarat, nu aerobic normal) - si crede-ma ca sunt destul de ambitioasa :) N-am reusit sa invat cum trebuie nici macar cea mai easy dintre piese...
Sfatul meu (daca-mi permiti unul)- stick religiously to the mat routine. Si va fi ok, sunt convinsa...

andreea said...

Eu nu ma pricep sa cumpar de pe net, si nu ma lasa parintii sa fac asta. Il caut de cel putin 2 saptamani si mi-ar placea foarte mult sa il incerc. Daca nu folosesti DVD-ul, ai putea sa mi-l vinzi mie? :)

Ela Iliesi said...

E un concurs pe Facebook - pagina Clubul de slabit sanatos - unde sa da premiu acest DVD