Sunday, January 24, 2010

Perfect vegan dip

Azi am incercat o reteta inedita: maioneza de avocado. Am gasit-o aici (multam, Ina, si... bravo!).
Rezultatul il puteti vedea in fotografie, iar despre gust pot sa spun cu toata sinceritatea ca e incredibil de bun si atat de asemanator cu maioneza incat data viitoare voi incerca aceasta crema in combinatie cu legume taiate pentru o salata de boeuf vegana.

7 comments:

Florin said...

btw, daca vrei inlocuitori de oua poti folosi cu succes si faina gram (faina galbena, indiana, de la mirodenii.ro) amestecata cu putina apa

Ina Todoran said...

Deci si pe tine te-a cucerit reteta :D Eu o saptamana am mancat maioneza in prostie :))

G. said...

@Florin Zi-mi un pic de faina asta... In ce sens inlocuieste oul? Nu doar dpdv culoare, nu?
Chiar m-ar interesa!

G. said...

@Ina Geniala! Si se si face super rapid...

Florin said...

pai o amesteci cu apa si obtii o chestie de consistenta unui galbenus de ou batut cu putina faina (in functie de cata apa pui).

uite aici mai multe detalii (citeste inclusiv comentariile): http://www.theperfectpantry.com/2009/10/chickpea-flour-recipe-salmon-tikka.html

iti poti comanda de la www.mirodenii.ro, vine in pungi de faina de 2kg, dar daca vrei mai putina iti pun ei in pungi de plastic.

Florin said...

btw, any idea de unde se poate lua tofu (in afara de cutiutele alea de la Mega Image)?

G. said...

Din pacate nu :(