Friday, February 12, 2010

Masa de pranz

Saptamana asta am avut mult de treaba. Prea mult, as zice. Iar asta a venit la pachet ca de obicei cu o portie zdravana de stres si cel putin in cazul meu si cu o pofta de mancare exagerata...

Pe stres l-am diminuat cat am putut cu yoga (cred ca as fi reusit chiar sa-l elimin daca as fi ajuns si pe la sala, la un cardio intensiv, dar cine mai poate cardio dupa 12 ore de birou...). Cu munca si pofta de mancare nu prea am avut ce face - nu scapi de ele decat... muncind/mancand :)

La pranz m-au ajutat La Mama si Snack Attack. De la La Mama se comanda si prin quicky.ro si au un meniu destul de maricel de preparate de post super gustoase. Eu va recomand iahnia de fasole sau tocanita de ciuperci cu mamaliguta, portie mare :) La Snack Attack din pacate trebuie musai sa ajungi, ca nu stiu sa aiba delivery service, dar cel putin in Bucuresti au foarte multe locatii, pozitionate in general pe langa zone cu birouri. Ieri mi-am luat supa crema de telina si fasole batuta si sandwich de humus cu ardei copt - foarte bun!

Daca mai stiti locuri unde poti comanda bun, sanatos si satios pentru pranz (mancare vegana/de post), puneti va rog frumos un comment. Nici saptamana viitoare nu se anunta mai relaxata.

4 comments:

flx said...

sora ti-i recomand pe cei de la Omnivore's Dilemma, http://www.omnivores.ro/
meniul este fara batai de cap, supele sunt de vis, sandwichurile sunt super bune si altfel, iar desertul o minune :) incearca azi prajitura de morcovi si quiche-ul de praz

G. said...

Multam, honey! Dar sunt si vegane?

Uite ca am mai aflat si eu alte locuri: http://www.mancarelabirou.ro/preparate-post si http://www.frufru.ro/

Azi am comandat de la frufru...

flx said...

cateva sunt vegane; supele creme sunt vegetariene, felul 2 in general contine carne, dar acum cateva zile au avut falafel & tabouli cu rodii, vegan si absolut delicios.

Motanel said...

Am comandat aproape toata saptamana masa de pranza la birou de la www.freshkitchen.ro ; incercati si voi , mie mi s-au parut extraordinari.
Sunt undeva prin P-ta Victoriei.